Извор: Магазин Таблоид – Лист против мафије

Поводом 400 броја Магазина Таблоид, од којих је 120 бројева било посвећено картелу браће Вучић, објављујемо осврте на опасну умешаност албанске мафије у политички, безбедносни и економски живот у Србији

Аутор: Милан Зорић

  • Окупација од нарко дилера:

Српски тајкуни у власништву албанске мафије

Од 1999. године албанска мафија преотима све послове од српске патриотске мафије, а уз помоћ Милошевића и његових тајних служби. И на крају, као шлаг на торту долазе ДОС-овци, који финализују тај пројекат, десеткују, хапсе, убијају и уништавају српску мафију до краја, да би направили места на Балканском полуострву за сунитске муслимане, познатије као албанска мафија. Иначе, вековне непријатеље православља.

Познато је да косовски Албанци, преко својих лобиста у Америци, и у CIA, а чија је аналитика увидела да су они јако сложни, лојални и породично настројени, постају економска сила.

Прави пројекат, који званично са дозволом отпочиње 1999 године на простору Балкана, али на првом месту у Србији и Косову, као коридорним центрима, почиње бомбардовањем Србије. Да би се Косово и Метохија ампутирали од матице Србије и несметано припремили за светски дистрибутивни регионални центар допремања хероина из Киргстан-Авганистана, па на Косово у базу Бондстил (база америчке војске) а одатле се даје дистрибутерима са дозволом за рад, тачније, албанској мафији да је продаје по свету. Ово је једина истина зашто је Република Србија бомбардована 1999. године. Све остало су шпекулације и лажи.

Убиством Жељка Ражнатовића Аркана 13. 01. 2.000 године (велики непријатељ албанске мафије, коју је лично презирао) отварају се широм врата за албанску мафију, која плете мреже и у званичним властима Србије и отпочиње и инфилтрацију у српско друштво, политику, тајну полицију и војну безбедност.

Они улазе веома једноставно, новцем који дају корумпираним службеницима свих државних органа, али на првом месту припадницима Војно безбедносне агенције. И од тога дана се огромна количина прљавог новца (стотине милиона тадашњих марака) од наркотика слива у џепове свих тих државних службеника, да једноставно тај посао добија назив државни посао. И тако све креће.

Познато је да су у том послу зараде и профити баснословни, мере се у стотинама милијарди долара годишње, јер се тај посао плаћа и исплаћује у кеш новцу.

Албанска мафија свакога дана убира огромне своте новца у кешу и једноставно билу су принуђени да тај новац некако убаце у систем, да га оперу. Најлакши начин и најбезболнији је кроз казина, или кроз трговину берзанском робом (житарице). И долазе на идеју, с обзиром да Србија тих година није била оволико девастирана и уништена као 2017. године, поседовала је индустрију, казина (гранд казино), оранице и велике пољопривредне комбинате.

Они праве озбиљан пројекат, проналазе највеће издајице и лицемере у Србији (инфилтриране делимично у политички естаблишмент) као што су Миодраг Костић, Милија Бабовић, Зоран Митровић (агент ВБА убачен у Викторија гроуп), браћа Бојовић (Енергопројект), браћа Ницовић, Предраг Ранковић Пецони, Баја Живанић, Богољуб Карић, Дарко Сарић, Драгослав Космајац, и још многи други, а неки од њих су већ били отпочели неке своје преварантске ситне бизнисе, лагано пљачкајући државне касе и банке.

Албанска мафија, која је већ тада била подржана од немачког BND (тајна полица) као и од DST (Француска тајна полиција, данашња DGSI), а сви они уз благослов CIA (Америка), праве пројекат улагања, прања новца од наркотика, инвестирања у поменуте српске бизнисмене, у њихове издајничке компаније које тих година муњевито, преко ноћи расту у гиганте, а они у такозване тајкуне. Али зачкољица је у 15 % које они добијају за тај злочиначки посао, фактички за менаџерисање, као у својим фирмама, док стварни власник остаје албанска мафија и њихови заштитници.

  • Године пролазе а српски тајкуни богате се на штету српске нације, уништавајући српску привреду и продајући странцима српску земљу.

Пре свега, Албанцима који обезвређују српску имовину, уништавају предузећа, фабрике, комбинате, целокупну инфраструктуру. Албанске фирме узимају и кредите од по неколико стотина милиона долара од српских државних банака, које никад не враћају, него целокупну нацију задужују код разних монетарних фондова и Светске банке.

Данас српски сељаци жању са око 600.000 хектара. Већина те земље, на жалост, у власништву је албанске мафије, преко српских тајкуна.

Од доласка браће Вучић на власт 2012. године, позиција албанске мафије је ојачана, подржана и унапређена.

Чланови албанске мафије су њихови поуздан партнери, пријатељи и браћа по пљачки. Они су им и помогли да дођу на власт.

И ове, 2017. године, албанска мафија у акцијама поткупљивања локалних главешина у Србији и уз благослов Вучићеве власти, купује српску имовину у замену за прљави новац од наркотика.

На један од ових начина, и српска компанија „Фриком“ могла би ускоро да постане власништво Албанца Газменда Азиза Абрашија, који је, иначе, велики пријатељ неосуђеног ратног злочинца, а сада председника владе самопроглашене државе Косово, Рамуша Харадинаја.

Наиме, Газменд Абраши је и потпредседник Харадинајеве партије, „Алијанса за будућност Косова“, и од како се налази у политици, свим средствима покушава да дође до српске државне имовине и да подугачком списку својих фирми придода и српског гиганта. Још један податак говори о Абрашијевим небеским амбицијама: он је и први кандидат за градоначелника Приштине испред Харадинајеве „Алијансе“.

Газменд Абраши је син Азиза Абрашија, дугогодишњег (и последњег) директора Рударско-металуршко-хемијског комбината олова и цинка „Трепча“, који је због малверзација у југословенском гиганту 1989. године био и у затвору. Доказане пљачке, старији Абраши је касније „превео“ у „политички прогон“.

Advertisements