Извор: FacebookReporter.org

  • Радио „Снага Народа“, емисија: 

Инфоратници – Светозар Радишић

Деца се програмирају за „смак света“

Шта је наша сврха постојања на планети Земљи? Шта је то у Срба специфично због чега смо посебно на мети глобалиста који очевидно реализују своју тенденцију да нас потпуно униште? Да ли ће успети и које су наше могућности одбране?

АНАЛИЗА ТРЕНУТНОГ СТАЊА

*Осећамо да смо изложени деловању зрачења, које траје веома дуго, микроталасном зрачењу чија топлота се лако препознаје… Ови урагани уопште не делују као природне појаве… као што то нису биле ни поплаве у Србији и Српској…

Када се уопште размишља о тим врстама ратова, јер ово сад улази у ту сферу да сматрамо да је неко намерно напао народ уопште, да ли је то амерички народ, српски народ, или било који други. Улазимо у оне концепте о којима се у последње време све чешће пише, мислим на онај концепт који је први пут поменула др Смиља Аврамов када је писала о „златној милијарди“.
И ја сам у неким својим књигама спомињао, не само системе који могу да утичу на људе и који могу да утичу и на људски мозак, али сам спомињао те концепте који су очигледно присутни. А та очигледност се огледа у томе што су врло дрско неки од званичника говорили о томе да, рецимо – више не важе прописи који су до сада важили, да међународно право више не важи, да изборни системи више не важе… Значи, све те ствари су у истој оној причи која говори о томе шта све може да се примењује да би се смањио број људи на планети.
И када се из тог аспекта посматра стварност она заиста делује као део „теорије завере“, као – неко се заверио не против једног народа, него се заверио против људског рода. О том феномену сам писао у књизи „Неоружани облици агресије„. У тој књизи сам побројао шта се све предузима да буде све мање људи на планети и како „системци“ заговарају те концепте и то, како бих рекао „бесрамно“. Између осталог, ту је и онај систем HAARP који се често помиње… Дакле, он може да утиче на многе процесе на планети. Затим, они чувени „кемтрејлси“ који су све неспорнији, јер су признати чак и у говорима у Уједињеним нацијама. Па, вакцине, све више људи имају проблем са њима. А треба да буде реч и о томе да исто има доста научних доказа да нешто није у реду са применом вакцина и са последицама…
Али су „системци“ занимљиви са тог аспекта што – без обзира колико за то постоји (нећу да кажем само доказа), него могућности да се нешто од тога стварно догађа, они толико загрижено бране систем који народ прозива. Значи, они бране практично све оне који нешто утичу на људски род на неки некоректан начин.

*HAARP*

Сваки од тих феномена, ја ћу само понеки да поменем, да почнем од HAARP-а. Тај HAARP је стваран, знате и где се налази, зна се које су његове могућности, зна се да се иза система HAARP постоји институт, који се научно зове Институт за истраживање и однос сфере, да су иза тог Института:
1. Краљица Елизабета која финансира систем,
2. стратегијске снаге САД и њихов концепт и пројекат противракетне одбране, и ту је и
3. једна цивилна структура која, да кажем „брине“ о клими на целој планети.
Та три система, или организације су моћне, и кад се технички и технолошки посматрају они заиста имају велике могућности.
Систем HAARP може да оствари комуникацију са подморницама са друге стране планете, што није могло пре да се догоди до, отприлике 1995.године.
Будући да сам писао о систему HAARP негде, отприлике када сам за то сазнао али пре 1999.године, невладине организације су ме, негде 2002.године прозвале да сам ја измислио тај систем. Касније се показало кроз многе друге аргументе и доказе да он заиста постоји…
Дошло је дотле да тај систем HAARP може стварно да утиче и на људски мозак, дакле и на понашање људи. То је јако важно због тога што су се чак и комплетне државе у САД жалиле на исте симптоме, дакле некаквог утицаја на мозак. Ако сви људи имају исте симптоме то је добар доказ да се нешто догађа. Е, сад је само питање колико „системци“ пристају на то.

СИСТЕМЦИ – су људи који су плаћени у систему на својим радним местима и они по сваку цену бране систем без обзира да ли и они мисле да су у праву. 

Код нас, у случају Обреновца, има доста људи који су рекли да је то вештачки изазвано, и да, кад би се истражили до краја узроци тог феномена да би могло да се дође до људи који су учествовали у тој – операцији слободно речено. Чак је и један руски генерал рекао да су се вртлози покретали у супротну страну од природних. А да не причамо о томе да је Велимир Абрамовић буквално прозвао систем, јер је отворено говорио, чак је посветио једну телевизијску емисију феномену Обреновац и томе што се тамо догодило.
Ето, слично се догађа сад у САД.

То само говори о томе да нико није заштићен, то је прво.
Верујте да од првих својих јавних наступа говорим – да су то проблеми људског рода а не неког посебног народа. И да је реч о томе да су неки од народа на планети толико угрожени да тога ми не желимо да будемо свесни. На пример амерички народ или америчка нација, она је више угрожена него што смо свесни. Угрожена је и економски, и војно и политички. То је народ формула државе код којих је више испран мозак него код било кога другог, они више верују својој власти у све што им се каже и иду у ратове, убијају друге људе зато што им је – речено да треба то да раде.

Тако је и чувени Сноуден у књизи „Досије Сноуден“, пише између осталог, навијао за то да ратује у Ираку, и он лично се пријавио у специјалне јединице и он је то хтео да ради да би убијао Ирачане који су против америчке политике. Значи, до те мере су индоктринирани да и умним људима који ето, раде за Агенцију за националну безбедност САД може да падне на памет да то треба радити и треба подржавати америчку политику. Па, самим тим и ратовати и лично, изгубити живот за ту политику која је заправо политика искоришћавања САД као инструмента у ратовима. Дакле, овде су САД инструмент, исто као и Велика Британија. Дакле ти системи, те државе су заправо несрећне државе са несрећним народом, и Британци и Американци су заправо најзаплашенији људи, статистички. Доказано је кроз многе анкете да су најзастрашенији народи који се плаше одмазде. Дакле, плаше се освете других – од Индијанаца до Јапанаца. Оних који би могли да им узврате за оно што су доживели кроз такозвану америчку историју, која је плитка, много је плића од многих других историја на овој планети.

*Chemtrails*

Chemtrails је признато да користе засипање, јер онда Chemtrails-и понајвише утичу на метеоролошку природу. Дакле, они утичу на климу, а са тим разлогом и званично су присутни. Нико не говори о томе како ће реаговати људи, шта ће се догодити људима, али сматрају да се помоћу њих могу решити нека глобална питања, проблеми на овој планети.

Кад узмемо те две компоненте HAARP и Chemtrails, то је отприлике довољно да се схвати да ми живимо у једном времену у коме смо се поделили: на оне који су у систему и штите систем зато што несрећници треба да задрже своја радна места и на оне друге, који нису у систему…

Тако се догодило у САД кад су убили Вилијема Купера, који је писао о групи „Мажестик 12“ и сви они који су питани – зато што је то дозвољено у једној демократској земљи да се догађа, они су отприлике одговарали – „ми имамо своје породице, ми морамо да их хранимо и морамо да чувамо своја радна места“…
То је до те мере заступљено на овој планети – нико више није слободан – управо због тога што је постао „системац“.

И избори тако исто показују. Дакле, сви избори на планети су заправо унапред одређени резултати из простог разлога, зато што „системци“ када гласају и чланови њихових породица – то је сасвим довољно да се задржи та гарнитура на власти која је постављена са стране. Постављена од стране такозваног система „Великог Брата“, и ја све чешће кажем – од стране језуитско-вавилонске елите, те клике од нешто више од три хиљаде људи, који владају овом планетом.

*ПСИХО-АЕРОСОЛИ*

„Неокортикални рат“ је књига у којој сам говорио о утицају електромагнетне енергије на мисли, а одмах затим су психоаеросоли. 
Сад, пазите, све док не стане систем иза вас не можете ништа озбиљно да говорите, то непрестано понављам. Ја бих јако волео да, рецимо, Институт за физику или Институт за хемију, или људи који су у институтима попут Електротехничког факултета, или Института за математику, или Војно-техничког института – да се они позабаве оптужбама обичног народа и оним од чега стрепи народ.
На тај начин би заправо показали да јесу народне институције.

Ја се увек сетим онога кад је Милан Видојевић оптужио државу да се у пилону на мосту налази део система HAARP.  Ако човек прозове, тако храбро се појави у јавности, зашто неко из Института за физику није рекао да то није истина?

*Добију упутства да то треба да прећуте. Игнорисање.

Е, сад је то постао стандард, светски стандард!
Значи, ви можете неке људе који су у систему, у администрацијама широм планете, можете их прозивати колико год хоћете – они неће реаговати.
Догађа се да прозивате и председнике и премијере и уместо да они одговарају на та питања они одговарају на нека друга питања. Ово говори о томе колико је то важно.
Значи, ако неко каже да постоје Chemtrails-и и да се на тај начин засипа рецимо Србија, онда би требао да има неко у Србији надлежност да каже да то није истина. Ако неко каже да је део система HAARP негде у Србији, онда нека званична институција треба да каже „то није истина, можемо вам доказати„. Дакле, овде је реч о томе да неко мора да има такву функцију у систему, неко ко се брине о томе и ко ће рећи.

Ево само један пример. Ја сам се дружио са једним врхунским истраживачем и научником који је радио неутрализаторе, и ишао је практично свуда по Београду и истраживао колико зраче антенски системи. Где год се обратио, било коме, нико није реаговао. Који год је допис написао као човек, научник који је правио те неутрализаторе, као проналазач – нико није реаговао на то где се све налазе антенски системи који зраче толико да утичу на наш организам. 

*Систем базних станица, изузетно јаких, постављен је на Новом Београду, у такозваној научној колонији, ту су концентрисани професори наших универзитета. Они су тражили да се измести, проф. физиологије на Медицинском факултету је била изузетно активна у тим захтевима да се људи прво упознају са тим опасностима, потом и да се уклони тај систем који утиче… Да ли је „случајно“ постављено баш ту…

То говори о томе да власт не занима здравље народа…

Прозивамо на неки начин нашу администрацију и „наше системце“, а они су толико „наши“ колико је и „наш“ премијер, „наш“ председник, „наша“ власт, а нисте сигурни да је НАША… јер, уколико њима диктирају шта ће и како радити онда они нису наши, они су практично марионете…

Овде је велики проблем што ми, обичан народ, нећемо никад сазнати ту целу хијерахију ко одлучује, ко су саветници… По мом мишљењу су саветници опаснији људи од владара, јер саветници су се сетили да нешто раде и на неки начин су можда добили неки задатак, али су перфиднији… 

*Ми имамо директно саветника Алистера Кембела***, то је човек који је проказан на целом западу, човек који је директно одговоран за измишљање оружја за масовно уништење чиме је заправо почео рат…

Уколико бисмо имали прилику, морамо бити оптимисти колико год је то могуће, да говоримо на примеру српског народа, да српски народ влада Србијом, да не влада неко други, да се на било који начин нађе систем да ће држава припадати том народу, да се догоди оно што пише у Уставу да је Србија држава српског народа и сви осталих грађана. онда ће неко и бринути, онда би се систем поставио тако да неко о свима нама брине, и да имамо одговоре на сва та питања. 
Није нормално да се деценијама прозивају људи у вези са овом тематиком, а да нико ништа не говори.
Имао сам проблем кад сам писао ову књигу „Неокортикални рат“ са колегама, „шта сад он пише нешто што нема везе са војском“, а после се испоставило да заиста утицај електромагнетне енергије јесте проблем целог друштва, али у сваком случају и војске. Војска није од нечег другог, она је састављена исто од људи. И како се утиче на обичног човека, онога који је незаштићен, тако се утиче електромагнетном енергијом и на војне снаге. Исто као што и секте утичу једнако и на војне организације, и на све друге организације у друштву.

*ЈЕЗУИТСКО-ВАВИЛОНСКА ЕЛИТА*

Дао сам скоро интервју за НОВОСТИ и кад су га на крају прочитали закључили су да не може да се објави зато што је „исувише радикалан“. А посебно им је сметало што ја кажем – језуитско вавилонска елита. Ово је прилика да то кажем. Не може да се угуши истина.

Важно је да се схвати да су језуити сад суштински владари овом планетом и да су два главна човека из тог опсега те врсте људи да тако кажем (они мене више не подсећају на нормалну врсту људи), два главна представника језуита на планети су бели и црни папа. Дакле, двојица папа, од којих је црни папа претпостављени белом папи, су заправо људи који држе под својом контролом све корпорације на свету, тај корпоративни систем је у њиховим рукама.
Када видите да је то из религијске сфере људима изгледа чудно зашто се толико религија бави политиком, али чињеница да је ова планета директно повезана за религиозно, који се на неки начин кроз екуменизам повезао и ујединио тамо где се налази Ватикан.
Ватикан као религијска држава чије су границе до последње богомоље на планети, она сматра да су њене границе на планети до најудаљеније тачке где се налази њихова богомоља. Ватикан има и кашалинску војну доктрину, Ватикан сматра да је НАТО и све остале војске где су католици војници и официри – да су они сви њихови војници, да је то практично војска Ватикана. 

Значи: црни папа даје налоге белом папи. 

Вавилонци су људи који нас воде у овој другој сфери, супротној, политичкој, и ту су углавном масони, наравно да има масонерије много и у овим религијским структурама, мислим на цркве и на све врсте религијских организација на планети, али Вавилонци имају и своје симболе. И Европа је практично вавилонска творевина, може се рећи слободно и за САД, јер су сви симболи међу нама вавилонски.

Све што је Србима неприхватљиво прави се програм, праве се пројекти, и онда полако се људи увлаче у тај систем. Зато смо пре десетак година расправљали о популацији која све више влада, мислим на хомосексуалце и људе сличног типа… Овде је реч о томе да смо полако пристали да прихватимо нешто што нам је било неприхватљиво… и да смо толико били против тога, а да су нас за веома кратко време увукли у систем… У Европи постоји мапа земаља које су легализовале инцест… Легализовани су бракови истог пола, па два мушкарца имају право да усвоје дете, дете ће одрастати у тој средини, како ће се васпитавати, шта за њих значи љубав?
/…/

Сви ти системи раде на томе да буде што мање људи на планети. Дакле „златна милијарда“, у то су укључени и системи вакцинисања, и chemtrails-и, и електромагнетна оружја, системи попут HAARP-а… Људи мисле да постоји само један систем, а када сам први пут писао о томе било је шест система тог типа на планети, пре 1999.године, научници САД и Канаде су се жалили да преко њих утиче један систем из Сибира, који ради на фреквенцијама људског мозга и да је тада на аеродрому Шереметјево у Москви био један такав систем….

Advertisements