• Свечана прослава код Љубовије обележила је завршетак радова на још једном мосту на Дрини.
  • Новоотвореним мостом „Братољуб“ ће у окупирану Србију стизати нови председници, премијери, министри и остали шегрти народног хероја Влада Шегрта.

Мост „Братољуб“: Падај у транс, србијанска „рајо“

Свечаном прославом код Љубовије је пред више хиљада приведених грађана обележен завршетак радова на још једном мосту на Дрини. Хепенинг који су предводили Босанац Додик и његов земљак, премијер и будући председник окупиране Србије Вучић остаће упамћен као „симбол заједништва“ наших народа – и народности, наравно.

  • Мостом „Братољуб“ дужине 227 метара и ширине 14 метара ће по завршетку радова у окупирану Србију стизати нови председници, премијери, министри и остали шегрти народног хероја Влада Шегрта.

Народни херој Владо Шегрт је титулу „народног хероја“ зарадио заједно са Видаком, оцем Вука Драшковића у „херојском“ чину пуњења Херцеговачких јама лешевима Шумадијских синова. Владо Шегрт као командант и Видак Драшковић као његов заменик су три јаме на Маљевини напунили заробљеном српском омладином из Шумадије, принудно мобилисаном у четнике крајем Другог Светског рата. Процене броја жртви тог „херојског“ дела иду од 3,000 до чак 25,000 стрељаних.

Демографски инжењеринг који достиже размере етничког чишћења најбоље се види у чињеници да је само од распада СФРЈ у Србију трајно насељено два милиона људи. Свеједно да ли под изговором избеглице (ратови су иначе завршени пре 22 године), реадмисија или мигрантска криза, процес колонизације траје несмањеном жестином.

Промена демографске структуре одвија се двосмерно: млади и образовани Срби се исељавају из Србије, да би направили место за популацију руралних и планинских делова бивше СФРЈ и черги депортованих по реадмисији из Немачке, Аустрије, Британије и Норвешке.

НАТО пакт је бомбе „дониране“ Србији 1999-е године заменио много разорнијом методом корисних идиота (CIA: bad management). Modi Operandi НАТО владавине окупираном Србијом јасно је видљив по избору марионета које постављају на водеће државне функције. Ђинђића из Босанског Шамца наследио је Сарајлија Борис Тачић, кога је заменио „Змај од Чипуљића“.

Братиславски меморандум НАТО пакта је Републици зацртао свођење на изоловану енклаву Балкана, а Србима наменио судбину Курда. Реализација Братиславског меморандума поверена је НАТО ђацима рођеним у другим државама, који држе комплетну администрацију, кључне државне као и функције у невладином сектору.

Довољан је само поглед у јавно доступне податке биографија да би се схветило да „наше вође“ уопште нису наше. Не само председник и потпредседница владе, већ и сви кључни министри су или рођени ван Србије, или у бољем случају само рођени у њој.

За разлику од грађана, „нашим“ владарима Србија није отаџбина – већ ратни плен.


Референце:
https://rs.sputniknews.com/politika/201705261111327034-bratoljub-12/
https://anon2net.wordpress.com/2017/03/29/%d0%b8%d0%b7%d0%b1%d0%be%d1%80%d0%b8-2017-%d1%81%d1%98%d0%b0%d1%88%d0%b8-%d0%bc%d1%83%d1%80%d1%82%d0%b0-%d0%b4%d0%b0-%d0%b1%d0%b8-%d0%bd%d0%b0%d1%81-%d0%bc%d1%83%d1%80%d1%82%d0%b0-%d0%b1%d0%be/
http://anon2.net/svet/serbija/nova-vlada-ni-americka-ni-ruska-ni-srpska-bosanska-ergela-nato-vezira/

Advertisements